ΥΛΙΚΑ
1 κουτί γάλα
νουνου εβαπορέ
1 κουτί γάλα
νουνού ζαχαρούχο
1 κουτί σαντιγύ
Μορφατ η ερμολ
3 αυγά
1 πακετο σοκολάτα
κουβερτούρα
1 βανίλια
1. Λιώνουμε σε μπεν
μπαρί τη σοκολάτα κουβερτούρα.
2. Ταυτόχρονα
χτυπάμε με το μίξερ πρώτα τα ασπράδια των αυγών κι έπειτα βάζουμε και τους
κρόκους.
3. Σε άλλο μπωλ,
χτυπάμε καλά με το μίξερ τη σαντιγυ και μετά προσθέτουμε το εβαπορέ και το
ζαχαρούχο γάλα.
4. Σε αυτο το μείγμα
(σαντιγυ κτλ) προσθέτουμε τη βανίλια και τα αυγά και χτυπάμε καλα για να
ανακατευτούν.
5. Χωρίζουμε το
μειγμα σε 2 -το ενα, η βανίλια ειναι ήδη έτοιμο. Για να γίνει το άλλο μισο
σοκολάτα προσθέτουμε σιγά σιγά τη λιωμένη κουβερτούρα και παράλληλα το χτυπαμε
με το μίξερ.
6. Τοποθετούμε τα 2
μερη του παγωτού μας στη κατάψυξη εως οτου παγώσει και είναι έτοιμο!
Καλη Επιτυχια!!!!!!!!!!