ΥΛΙΚΑ
- φύλλο παραδοσιακό ή σπιτικό
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- ½ κιλού φέτα τυρί
- 2-3 πιπεριές πράσινες μεγάλες
- 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε κύβους
- ½ κουτί κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
- λάδι για το τηγάνισμα των λαχανικών
- αλάτι , πιπέρι , κάρυ και ελάχιστη γλυκιά πάπρικα
- Σοτάρω ελαφρά τις πιπεριές τα μανιτάρια και στο τέλος το καρότο.
- Αλατοπιπερώνω και προσθέτω γεύση με το κάρυ και την πάπρικα.
- Προσθέτω την φέτα κομματάκια και το κοτόπουλο(αυτά τα δύο τελευταία δεν τα σοτάρω).
- Ανοίγω και στρώνω ένα ή δύο φύλλα , το ένα επάνω στο άλλο λαδώνοντάς τα , και τοποθετώ σαν μια χοντρή γραμμή, μέρος από την γέμιση.
- Τα στρίβω σε ρολά, δηλαδή στριφτάρια, και τα τοποθετώ σ’ ένα λαδωμένο ταψί, και αλείφω από επάνω με μείγμα από λάδι , εβαπορέ γάλα , και νερό ελάχιστο .
- Ψήνω στους 250ο Κελσίου για να ροδίσει και μετά την κόβω .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου