Ζαμπονομπουρεκάκια
Υλικά
- Ζαμπόν
- Φέτα
- Μπεσαμελ
- αλεύρι
- αυγό
- γαλέτα
Εκτέλεση
- Ανάλογα την ποσότητα χρειαζόμαστε και τα ανάλογα υλικά δηλ ανάλογα πόσα τεμάχια θέλουμε, ανακατεύουμε μπεσαμ με φέτα (η μπεσαμελ να είναι αρκετά σφιχτή)
- βάζουμε μια κουταλιά σε κάθε φέτα ζαμπόν και τυλίγουμε σε πουράκι
- Παναρουμε σε αλεύρι – αυγό- γαλέτα και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου