Αμυγδαλωτά
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
2 ασπράδια
1 βανίλια
ανθόνερο
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C
Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι
Προσθέτετε τα ασπράδια και τη βανίλια και ανακατεύετε καλά
Πλάθετε μικρά μπαλάκια τα πιεζετε ελαφρα(πλακε)
Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί
Βαζετε στο καθένα και ένα αμύγδαλο
Ψήνετε για 10 - 15 λεπτά περίπου
~~ Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζετεμε ανθόνερο και πασπαλίζετε με ζάχαρη ....άχνη
Καλη Επιτυχια!!!!!!
(ΟΣΟ ψησιμο!!!!ΘΕΛΕΤΕ)ΜΠΟΡΕΙ να θελετε
να ροδισουν περισσοτερο)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου