Υλικά
1 ποτήρι του νερού κρασί
1 ποτήρι του νερού ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλατι
2 κουταλιές της σούπας γλυκάνισο
1 συσκευασία (500 gr)και κάτι αλεύρι
1 ποτήρι του νερού κρασί
1 ποτήρι του νερού ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλατι
2 κουταλιές της σούπας γλυκάνισο
1 συσκευασία (500 gr)και κάτι αλεύρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το γλυκάνισο στο κρασί να ρουφήξει. Ανακατεύουμε τα υλικά και ζυμώνουμε με το αλεύρι. Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή και να μην κολλάει. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχήματα που μας αρέσουν. Ψήνουμε χωρίς να κοκκινίσουν από πάνω.
Ρίχνουμε το γλυκάνισο στο κρασί να ρουφήξει. Ανακατεύουμε τα υλικά και ζυμώνουμε με το αλεύρι. Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή και να μην κολλάει. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχήματα που μας αρέσουν. Ψήνουμε χωρίς να κοκκινίσουν από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου