ΥΛΙΚΑ
Για την βάση
2 πακέτα θρυμματισμένα Μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
200 γραμ. βιτάμ λιωμένο
Για την κρέμα
300 γρ. τυρί Κρέμα
1 κούπα άχνη Ζάχαρη
2 κουτιά ερμόλ σαντιγί φυτική
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
Για την επικάλυψη
1 μαρμελάδα φράουλα
1 κουταλιά της σούπας κορν- φλάουερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα βάζετε σε ταψάκι 20,5 εκ. με κούμπωμα στα πλαϊνά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα βάλετε σε ένα μικρό ταψάκι. Τα πιέζετε με την παλάμη σας δυνατά να καλύψουν τη βάση.
Χτυπάτε με μίξερ το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, το κονιάκ και την σαντιγί να μαλακώσει και να αφρατέψει.
Αδειάζετε το μίγμα στη βάση με τα μπισκότα και ισιώνετε την επιφάνεια.
Για την επικάλυψη βάζετε σε ένα κατσαρολάκι την μαρμελάδα, την οποία προηγουμένος την έχετε βάλει στο multy και έχετε διαλύσει όλα τα πιθανά κομμάτια φράουλας, με ελάχιστο νερό (2 κουταλιές της σούπας) και ανακατεύεται καλά. Στο τέλος ρίχνεται και μία κουταλιά κορν φλάουερ και ανακατεύεται γρήγορα για να δέσει. Ρίχνεται την επικάλυψη αφού κρυώσει λίγο και βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να πήξει (τουλάχιστον 6 - 7 ώρες). Ανοίγετε το κούμπωμα στα πλαϊνά και βάζετε το τσιζκέικ σε πιατέλα.
Για την βάση
2 πακέτα θρυμματισμένα Μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
200 γραμ. βιτάμ λιωμένο
Για την κρέμα
300 γρ. τυρί Κρέμα
1 κούπα άχνη Ζάχαρη
2 κουτιά ερμόλ σαντιγί φυτική
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
Για την επικάλυψη
1 μαρμελάδα φράουλα
1 κουταλιά της σούπας κορν- φλάουερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα βάζετε σε ταψάκι 20,5 εκ. με κούμπωμα στα πλαϊνά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα βάλετε σε ένα μικρό ταψάκι. Τα πιέζετε με την παλάμη σας δυνατά να καλύψουν τη βάση.
Χτυπάτε με μίξερ το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, το κονιάκ και την σαντιγί να μαλακώσει και να αφρατέψει.
Αδειάζετε το μίγμα στη βάση με τα μπισκότα και ισιώνετε την επιφάνεια.
Για την επικάλυψη βάζετε σε ένα κατσαρολάκι την μαρμελάδα, την οποία προηγουμένος την έχετε βάλει στο multy και έχετε διαλύσει όλα τα πιθανά κομμάτια φράουλας, με ελάχιστο νερό (2 κουταλιές της σούπας) και ανακατεύεται καλά. Στο τέλος ρίχνεται και μία κουταλιά κορν φλάουερ και ανακατεύεται γρήγορα για να δέσει. Ρίχνεται την επικάλυψη αφού κρυώσει λίγο και βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να πήξει (τουλάχιστον 6 - 7 ώρες). Ανοίγετε το κούμπωμα στα πλαϊνά και βάζετε το τσιζκέικ σε πιατέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου