Σελίδες

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Σος για σάλτσα και μαρινάρισμα ψητών κρεάτων (NTR)

Σος για σάλτσα και μαρινάρισμα ψητών κρεάτων




Υλικά
  • 3 κουτ. σούπας ξύδι
  • 2  κουτ. σούπας λάδι
  • 4 κουτ. σούπας κετσαπ
  • 1/8 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πορτοκάλι χυμό
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 5 ριξιές τσιλι
  • 3 ριξιές πάπρικα γλυκιά
Κατασκευη
Ανακατεύω και  μαρινάρω  τα κρέατα για ψήσιμο, και, αν θέλω, κρατώ  λίγη ποσότητα να βάλω στα ψημένα σαν σάλτσα.
Είναι υπέροχη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου