Σος για σάλτσα και μαρινάρισμα ψητών κρεάτων
Υλικά
- 3 κουτ. σούπας ξύδι
- 2 κουτ. σούπας λάδι
- 4 κουτ. σούπας κετσαπ
- 1/8 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 πορτοκάλι χυμό
- Αλάτι, πιπέρι
- 5 ριξιές τσιλι
- 3 ριξιές πάπρικα γλυκιά
Κατασκευη
Ανακατεύω και μαρινάρω τα κρέατα για ψήσιμο, και, αν θέλω, κρατώ λίγη ποσότητα να βάλω στα ψημένα σαν σάλτσα. Είναι υπέροχη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου