Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ****(NTR)

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ   ****



 


1 ½ Ποτηρι του νερου Γαλα (χλιαρο)
2 φακελακια μαγια (ΓΙΩΤΗΣ)
½ ποτηρι νερου Λαδι
Λιγο Αλατι
Οσο αλευρι παρει( για ολες τις χρησεις)


Κατασκευη

Εως να γινει μαλακη

Φουσκωνει η ζυμη την ζημωνουμε παλι και
Κοβουμε μικρα κομματακια
Τοποθετουμε εσωτερικα κομμενες  φετες
Τυρι τοστ και παριζα και το κλεινουμε καλα
Περνουμε το ταψι  το αλειφουμε με λαδι
Και κανουμε επαλειψη με τον κροκο ενός αυγου
Και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους
Όταν ροδισουν καλα είναι ετοιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου