Σελίδες

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ -3-(NTR)







ΥΛΙΚΑ
500γραμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
230 γραμ. Βούτυρο
½ κιλό Ζάχαρη
4 Αυγά
25 γραμ. Μπέικιν Πάουντερ
7 γραμ. Σόδα
Βανίλια
160 γραμ. Γιαούρτι
Αμύγδαλα και ζάχαρη για πασπάλισμα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


Δουλεύουμε καλά το βούτυρο και ρίχνουμε αργά-αργά τη ζάχαρη. Χτυπώντας χωρίς διακοπή ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και προσθέτουμε το γιαούρτι, τη βανίλια και σταδιακά το αλεύρι ανακατεμένο με τη σόδα και το μπέικιν. Ζυμώνουμε τα υλικά, ώστε η ζύμη να γίνει μαλακή και πλάθουμε τα κουλουράκια. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με αυγό και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και αμύγδαλα κοπανισμένα. Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Καλη Επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου