Υλικά
| |
ΠροετοιμασίαΜαρινάρουμε στο κονιάκ τα φρούτα κομμένα σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο. | |
Ετοιμασία1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη να γίνουν σαντιγί, ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. 2. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. 3. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα ανακατεύουμε με το μείγμα γιαουρτιού-κρέμας γάλακτος πολύ ελαφρά ώστε να αποκτήσει αφρώδη υφή το μείγμα μας και το ξαναπαγώνουμε. 4. Σερβίρουμε σε παγωμένα ψηλά ποτήρια σαμπάνιας τοποΘετοντας εναλλάξ μια στρώση φρούτα και μια στρώση μους. Αν θέλουμε ενδιάμεσα βάζουμε τριμμένο μπισκότο. Διακοσμούμε με ξυλαράκια κανέλας και τριμμένο γαρύφαλλο. ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! |
Σελίδες
▼
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου