ΥΛΙΚΑ
1 κιλο πατζαρια μεγαλα κοκκινα
½ κιλο γιαουρτι
300 γραμμαρια μαγιονεζα
3 σκελιδες σκορδο
λιγο αλατι
2 κουταλιες Ξυδι
2 κουταλιες ελαιολαδο
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Αφου εχουμε βρασει τα πατζαρια,τα αφηνουμε να κρυωσουν και τα τοποθετουμε σε μια λεκανι, κομμενα τεμαχια.
Ανακατευουμε καλα τα υπολοιπα υλικα και αφηνουμε στο ψυγειο για να παγωσουν.
Σερβιρουμε παγωμενη σαλατα και πολύ νοστημη.Ανακατευουμε καλα τα υπολοιπα υλικα και αφηνουμε στο ψυγειο για να παγωσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου