Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ**** (NTR)





ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ   ****





Υλικα 
1 κιλο Κιμα
Ανιθο
Ριγανη
Λιγο κρεμμυδι τριμμενο
Αλατι πιπερι

Κατασκευη

Βραζουμε λιγο ρυζι
Και τα ανακατευουμε όλα μαζι
  Εχουμε στην κατσαρολα λιγο νερακι με λαδι και λιγο
Τριμμενο κρεμμυδακι , αφου  αρχισει να βραζει τοποθετουμε
Τα γιουβαρλακια και όταν βρασουν  κτυπαμε δυο αυγα και στο τελος λεμονι
Με 1 κουταλια της σουπας αλευρι (για να δεσει η σαλτσα)

     Ριχνουμε τη μαρεγκα σιγα-σιγα να γινει η σαλτσα  και είναι ετοιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου