Υλικά
2 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μεγάλη φρέσκια ντομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους
3 σκελίδες σκόρδο
100ml λαδι
Xυμό 1 λεμονιού
20ml ξύδι κόκκινου κρασιού
Αλάτι και πιπέρι
Κατασκευη
Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις τρυπάμε με το πιρούνι σε διάφορα σημεία και τυλίγουμε την καθεμία σε αλουμινόχαρτο.
Τις βάζουμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο.
Αφού κρυώσουν καλά, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι, λεμόνι και ξύδι και ανακατεύουμε καλά.
Καλη Επιτυχια.
2 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μεγάλη φρέσκια ντομάτα κομμένη σε μικρούς κύβους
3 σκελίδες σκόρδο
100ml λαδι
Xυμό 1 λεμονιού
20ml ξύδι κόκκινου κρασιού
Αλάτι και πιπέρι
Κατασκευη
Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις τρυπάμε με το πιρούνι σε διάφορα σημεία και τυλίγουμε την καθεμία σε αλουμινόχαρτο.
Τις βάζουμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο.
Αφού κρυώσουν καλά, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι, λεμόνι και ξύδι και ανακατεύουμε καλά.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου