Σελίδες

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Τούρτα Αμυγδάλου

Υλικά

6 ασπράδια αυγού
250 γρ τριμμένα αμύγδαλα
1 ποτήρι ζάχαρη
φυλέ αμυγδάλου
σαντιγύ (όσο πάρει)


Εκτέλεση

 Χτυπάμε τ' αυγά μαρέγκα και σε ένα μπολ τ' ανακατεύουμε με τ' αμύγδαλα και τη ζάχαρη.
Σε δύο ταψάκια / φόρμες 26" στρώνουμε αλουμινόχαρτο και μοιράζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 C για 20΄-30΄.
Μόλις ροδίσουν αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα το ένα και ξεκολλάμε το αλουμιχόχαρτο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου