8 αυγά
1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά
1 πράσινη ή κίτρινη πιπεριά
1 κολοκυθάκι
1 μικρή μελιτζάνα
αλάτι και λίγη ρίγανη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
1 μπολ στραγγιστό γιαούρτι
3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. της σούπας βαλσαμικό ξίδι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά
1 πράσινη ή κίτρινη πιπεριά
1 κολοκυθάκι
1 μικρή μελιτζάνα
αλάτι και λίγη ρίγανη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
1 μπολ στραγγιστό γιαούρτι
3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. της σούπας βαλσαμικό ξίδι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτά μπαστουνάκια. Τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος προσθέτουμε ένα μικρό κουταλάκι βαλσαμικό ξίδι. Διατηρούμε τα λαχανικά ζεστά.
Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε σε ένα μπολ. Τηγανίζουμε 4 ομελέτες σε ένα μικρό τηγάνι ή σαγανάκι. Τις γεμίζουμε με το μίγμα των λαχανικών.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού αναμιγνύοντας καλά τα υλικά της. Περιχύνουμε τις ομελέτες με τη σάλτσα γιαουρτιού και ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Καλη Ορεξη!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου