Ζαμπονομπουρέκια της γιαγιας…
Πολύ νόστιμο μεζεδάκι που μπορείτε να το φτιαξετε σε χρόνο ρεκόρ.Η συνταγή είναι της μανούλας και μας την έφτιαχνε τακτικά στο παρελθόν.Τώρα ήρθε και η σειρά μου!!
Υλικά
Φέτες ζαμπόν
Μπαστουνάκια τυρι γκουντα ή ενταμ
10 κουταλιες περιπου αλευρι
1/2 ποτηρι νερό
1 κοφτό κ.γ αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατευουμε το νερο με το αλευρι και το αλατι για να φτιαξουμε ενα κουρκουτι. Το κουρκουτι μας πρεπει να ειναι πηχτο αλλά λιγο πιο αραιο απο γιαουρτι.Τυλιζουμε σε καθε φετα ζαμπον ενα μπαστουνακι τυρι και βουταμε τα ρολλακια στο κουρκουτι. Τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν και απο τις 2 πλευρες
το τελειο..για πρωινο για να εντυπωσιασετε!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου