350 γρ.
ρεβίθια
|
2 καρότα
|
1 κρεμμύδι
|
1 ματσάκι
σέλινο
|
1 κουταλιά
ρίγανη
|
1 φύλλο δάφνης
|
1 φλιτζάνι
φυσικό χυμό λεμονιού
|
1/2 φλιτζάνι
ελαιόλαδο
|
Αλάτι
|
Πιπέρι
|
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζετε τα ρεβίθια στο νερό από το προηγούμενο βράδυ.
Την επομένη, τα ρίχνετε σε γάστρα μαζί με 2-3 ποτήρια νερό, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα καρότα σε λεπτές ροδέλες και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το χυμό λεμονιού.
Ανακατεύετε και σκεπάζετε.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-200° C, για 2-3 ώρες.
Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και σερβίρετε.
Καλη Ορεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου