ΥΛΙΚΑ
350 γρ. αλεύρι Νο 1 (2+1/2 κούπες του τσαγιού)
350 γρ. βούτυρο (2+1/2 κούπες του τσαγιού)
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (1/2 κούπας του τσαγιού)
2 τεμ αυγά
200 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο η φραουλα (1+3/4 κούπες του τσαγιού)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αλευρωμένη επιφάνεια πλάθουμε με τα χέρια μας σε κυλινδρικό σχήμα τη ζύμη.
Κόβουμε με μαχαίρι φέτες 1 εκ.
Τοποθετούμε τα σαμπλέ σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180ºC για 45λεπτα μέχρι να ροδίσουν.
Μόλις κρυώσουν γυρίζουμε τα σαμπλέ ανάποδα και με ένα κουτάλι γεμίζουμε την βάση τους, κλείνοντας τα με τα υπόλοιπα μισά.
Καλη Επιτυχια....
τελεια...υπεροχα.....γευστικα1111δοκιμαστε τα
ΑπάντησηΔιαγραφή