ΥΛΙΚΑ
2 κοτόπουλα αρκετά μεγάλα
250 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο
250 γραμμάρια ρεγκάτο τριμμένο
2 κουτιά κρέμα γάλακτος για μαγειρική
100 γραμμάρια μαργαρίνη
αλάτι
πιπέρι
λίγη ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα κοτόπουλα
σε κατσαρόλα για μισή ώρα.
Αφού βράσουν αφαιρουμε τα κοκαλα, κοβουμε σε κύβάκια το κρέας και απλώνουμε το μισό σε βουτυρωμένο ταψί η γαστρα.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι, πιπερι επάνω στο κοτόπουλο και βάζουμε και ελάχιστη ρίγανη.
Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από το γκούντα και το ρεγκάτο ανακατεμένα επάνω από το κοτόπουλο.
Πάνω από τα τυριά ρίχνουμε το υπόλοιπο κοτόπουλο ελαφρά αλατισμένο, με πιπέρι και ρίγανη.
Βάζουμε και τα υπόλοιπα τυριά.
Στο τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος , σκορπάμε κομματάκια μαργαρίνητς και ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φουρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδοκοκκινισει το τυρί.
Καλη Ορεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου