Σελίδες

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μοσχαρίσιο φιλέτο με πάπρικα και πατάτες ογκρατέν(NTR)






Υλικά

  • 600 Γραμ. Μοσχαρίσιο φιλέτο
  • 160 Γραμ τυρι κρεμα (αρεσκειας σας)
  • Μεγάλες πατάτες
  • 1 Κουτ. γλυκού Γλυκιά πάπρικα
  • 1 Κουτ. γλυκού ροδι
  • μισό ποτήρι Γάλα
  • 5 φύλλα Βασιλικού
  • 3 Κουτ. Σούπας λάδι
  • βούτυρο για το ταψί
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 φυλλο δαφνη

Εκτέλεση


Κόψτε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες και βράστε τις μέσα σε βραστό αλατισμένο νερό και στη συνέ¬χεια στραγγίστε τις. Απλώστε τις σε στρώσεις σε ένα βουτυρωμένο ταψί αλείφοντάς ενδιάμεσα τις με τυρί κρεμα  αναμεμειγμένο με γάλα, αλάτι και πιπέρι.
 Στη συνέχεια, ψήστε τις για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο (180 °C)

Αλείψτε το μοσχαρίσιο φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα,ροδι, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι. Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο για 20 λεπτά.

Σερβίρετε το φιλέτο κομμένο σε φέτες συνοδευόμενο με πατάτες ογκρατεν,και λαχανικα.
Καλη Ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου