Υλικά
4 1/4 ποτήρια του νερού ζάχαρη
3 ποτήρια νερού λάδι
7 ποτήρια του νερού νερό
5 1/4 ποτήρια του νερού αλεύρι
2 ποτήρια του νερού σιμιγδάλι ψιλό
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στην κατσαρόλα (νερό, αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, ζάχαρη) και
τα ανακατεύουμε μέχρι να μην έχει σβόλους.
Βάζουμε το γλυκό στη φωτιά και βράζοντάς το ανακατεύουμε με κουταλα ξυλινη,μέχρι να πήξει και να ξεκολλάει από την κατσαρόλα. (σαν το χαλβα).
Οταν ειναι ετοιμο το τοποθετουμε σε ταψι.
Το πλάθουμε στο ταψί, το χαράζουμε μέχρι κάτω σαν μπακλαβάς και ρίχνουμε από πάνω ασπρισμένα αμύγδαλα, η σουσαμι.Σε καθε κομματι τοποθετουμε ενα αμυγδαλο.
Ψήνουμε το γλυκό στούς 180 βαθμούς μέχρι να κάνει κρούστα από πάνω και κάτω.
Ειναι ενα πανευκολο υγιεινο γλυκο..δοκιμαστετο!!!!Θα γινει το αγαπημενο σας!!!!
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου