ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φρέσκο τυρί κρέμα Philadelphia 200gr
1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
1 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο βρασμένο μπρόκολο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτα (έτοιμη ή φρέσκια)
1 κουτ. σούπας ξερό βασιλικό
Για τη ζύμη
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι νερό
1 κοφτή κουτ. γλυκού ξερή μαγιά
1κουταλακι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε τη βάση της πίτσας: Ανακατεύουμε το αλεύρι με το νερό, τη μαγιά και το αλάτι και ζυμώνουμε για 5’ περίπου μέχρι να γίνει μία απαλή ζύμη.
Την σκεπάζουμε με μία πετσέτα και την αφήνουμε για μισή ώρα.
Στη συνέχεια την ανοίγουμε σε ένα στρογγυλό φύλλο με διάμετρο 20 εκ.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε με το μπρόκολο, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, τη σάλτσα ντομάτα και το βασιλικό. Απλώνουμε το μείγμα στη βάση και ψήνουμε την πίτσα στους 200oC για 10’.
Βγάζουμε την πίτσα από το φούρνο, μοιράζουμε στην επιφάνεια το Philadelphia και ξαναβάζουμε την πίτσα στο φούρνο για άλλα 8’-10’
Την πιο τελεια πιτσα που εχετε γευτει.
Καλη Επιτυχια.
1 πακέτο φρέσκο τυρί κρέμα Philadelphia 200gr
1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
1 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο βρασμένο μπρόκολο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτα (έτοιμη ή φρέσκια)
1 κουτ. σούπας ξερό βασιλικό
Για τη ζύμη
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι νερό
1 κοφτή κουτ. γλυκού ξερή μαγιά
1κουταλακι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε τη βάση της πίτσας: Ανακατεύουμε το αλεύρι με το νερό, τη μαγιά και το αλάτι και ζυμώνουμε για 5’ περίπου μέχρι να γίνει μία απαλή ζύμη.
Την σκεπάζουμε με μία πετσέτα και την αφήνουμε για μισή ώρα.
Στη συνέχεια την ανοίγουμε σε ένα στρογγυλό φύλλο με διάμετρο 20 εκ.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε με το μπρόκολο, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, τη σάλτσα ντομάτα και το βασιλικό. Απλώνουμε το μείγμα στη βάση και ψήνουμε την πίτσα στους 200oC για 10’.
Βγάζουμε την πίτσα από το φούρνο, μοιράζουμε στην επιφάνεια το Philadelphia και ξαναβάζουμε την πίτσα στο φούρνο για άλλα 8’-10’
Την πιο τελεια πιτσα που εχετε γευτει.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου