Σελίδες

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πάστα φλώρα -2- (NTR)






Υλικά



2 ½ φλιτζάνια αλεύρι

½ φλιτζάνι ζάχαρη

1 αυγό

1 κρόκο αυγού

1 κουταλάκι μπράντι

1 ½ κουταλάκι χυμό λεμονιού

2 κουταλάκια baking powder

½ κουταλάκι βανίλια

1 ½ φλιτζάνι μαρμελάδα 





Κατασκευη


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. 
Αναμειγνύουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder.
 Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το χυμό λεμόνι, το μπράντι. 
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το μείγμα του αλευριού σταδιακά. Βάζουμε τα 2/3 του μείγματος σε ένα ταψάκι.
 Καλύπτουμε από πάνω με μαρμελάδα.
 Χρησιμοποιούμε το υπόλοιπο 1/3 από το μείγμα για να φτιάξουμε λωρίδες που θα τις βάλουμε πάνω στην μαρμελάδα ώστε να σχηματιστούν μικρά τετράγωνα.

Ψήνουμε γύρω στα 45 λεπτά.


Καλη Επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου