Σελίδες

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Χοιρινό με σέλινο (NTR)


Υλικά

1,5 κιλό χοιρινό κρέας
2,5 κιλά σέλινο
400γρ. λάδι
1 κουταλιά της σούπας αλευρι
1 κρεμμύδι
Αλάτι και πιπέρι



Εκτέλεση

Βράζουμε το κρέας με το αλάτι και το πιπέρι σε νερό που να το σκεπάζει. Όταν το κρέας είναι έτοιμο, θα πρέπει να έχουμε τρία ποτήρια του νερού ζωμό.Σε μία άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, προσθέτουμε τα σέλινα χοντροκομμένα και τα σοτάρουμε δέκα λεπτά περίπου. Προσθέτουμε  αλάτι και πιπέρι, το κρέας και το ζωμό που έχουμε κρατήσει. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά.Προσθετουμε το αλευρι διαλυμενο για να (μελωσει)το φαγητο μας. Αν θέλουμε, στο τέλος προσθέτουμε αβγολέμονο. Σερβίρεται ζεστό και συνοδεύεται θαυμάσια με τυρί φέτα.

Καλη Ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου