ΥΛΙΚΑ
1
ποτηρι ΚΡΑΣΙ(αρετσινωτο)
2
ποτηρια καλαμποκελαιο
1
κουταλακι μπεικιν
λιγη κανελλα
Αλευρι (οσο παρει)
Ζαχαρη ΑΧΝΗ(πασπαλισμα)
Για τη Γεμιση
Καρυδοψυχα (1 πιατο βαθυ)Η αμυγδαλα
Μαρμελαδα (κατά προτιμηση)
Κανελλογαρυφαλλο Μια κουταλια γλυκου)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε μια λεκανη ριχνουμε το λαδι το κραι λιγη κανελλιτσα
Και το αλευρι μας σιγα-σιγα και ζυμωνουμε..πλαθουμε
στρογγυλλα η οβαλ τα γεμιζουμε με καρυδοψυχα κανελ/γαρυφαλλα και μαρμελαδα τα κλεινουμε και τα τοποθετουμε στο ταψι
μας..όταν ψηθουν τα πασπαλιζουμε με ΑΧΝΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου