Σελίδες

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ + ΣΠΑΝΑΚΙ(NTR)





Υλικά

   Κιμάς, 1 κιλ., ανάμεικτος μοσχάρι - χοιρινό
   Κρεμμύδι ξηρό, 1 τμχ., μεγάλο
   Άνηθος, 3-4 τμχ., κλωναράκια
   Σπανάκι, 500 γρ., ζεματισμένο
   Κρεμμυδάκι φρέσκο, 3 στίγματα
   Ελαιόλαδο, ελάχιστο
   Αλάτι
   Πιπέρι


 Εκτέλεση

Πλάθουμε τον κιμά.
 Στη συνέχεια τον ανοίγουμε με το χέρι μας σε τετράγωνο φύλλο λεπτό.
 Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σπανάκι με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι και τον άνηθο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
 Μετά βάζουμε τη γέμιση επάνω στο ανοικτό ρολό του κιμά και τυλίγουμε προσεκτικά για να κλείσουμε καλά τη γέμιση μέσα στον κιμά.
Ψήνουμε το ρολό στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει πάνω-κάτω.

Καλη Ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου