Σελίδες

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μοσχαρίσιο φιλέτο με πάπρικα και πατάτες ογκρατέν-2-(NTR)



 

Υλικά

600 Γραμ.Μοσχαρίσιο φιλέτο
160 Γραμ.PHILADELPHIA τυρι
2 Μεγάλεςπατάτες
1 Κουτ. Γλυκού Γλυκιά πάπρικα
1 Κουτ. Γλυκού Κουρκούμη
μισό ποτήρι Γάλα
5 φύλλα Βασιλικού
3 Κουτ. Σούπας  λάδι
βούτυρο για το ταψί
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση


Κόψτε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες και βράστε τις μέσα σε βραστό αλατισμένο νερό και στη συνέχεια στραγγίστε τις. Απλώστε τις σε στρώσεις σε ένα βουτυρωμένο ταψί αλείφοντάς ενδιάμεσα τις με τυρί Philadelphia αναμεμειγμένο με γάλα, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, ψήστε τις για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο (180 °C)
Αλείψτε το μοσχαρίσιο φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, κουρκούμη, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι. Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο για 20 λεπτά.
Σερβίρετε το φιλέτο κομμένο σε φέτες συνοδευόμενο με πατάτες ογκρατέν ,αι σαλατα λαχανο.
Καλη Ορεξη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου