1
½ φακελακια ΜΑΓΙΑ
1
κουταλακι γλυκου Ζαχαρη
1
κιλο αλευρι
250γρ
βουτυρο
1
1/2 ποτηρι (χλιαρο) ΓΑΛΑ
λιγο
αλατι
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε
μια λεκανι τοποθετουμε το αλευρι
Τη
Ζαχαρη το βουτυρο και ανακατευουμε καλα
Σε
ενα κατσαρολακι βαζουμε το χλιαρο γαλα και διαλυουμε τη μαγια μαζι με 1 κουτ.γλυκου ζαχαρη,τα ριχνουμε στο
αλευρι και στο βουτυρο και λιγο αλατι.
Ζυμωνουμε
καλα εως οτου γινει μια καλη μαλακη ζυμη.
Τη
χρησιμοποιουμε για μικρα χαρμπουργκερ,πιτσακια,πεινιρλακια....οτι μας αρεσει
και τα γεμιζουμε με τυρι,ζαμπον,μπεικον και οτι μας αρεσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου