ΥΛΙΚΑ
200 γρ. γιαούρτι
400 γρ. πεπόνι
200 γρ. καρπούζι
1 κουταλιά σούπας μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
{Δεν πολτοποιούμε
το καρπούζι γιατί θα γίνει πολύ νερουλό το smoothie μας. Απλά το βάζουμε σε
κύβους για να πάρει το φρουτοποτό τη γεύση καρπουζιού}
Βάζουμε το γιαούρτι στην κατάψυξη για 30
λεπτά και το πεπόνι για 20 λεπτά, αφού το έχουμε πολτοποιήσει πρώτα.
Κόβουμε το καρπούζι σε μικρά κυβάκια αφού
έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια. Χτυπάμε στο μπλέντερ το γιαούρτι και το πεπόνι
που θα έχουν παγώσει, μαζί με το μέλι, μέχρι να αποκτήσουν όψη γρανίτας.
Σε 2 μεγάλα ποτήρια ρίχνουμε τα κυβάκια καρπουζιού και προσθέτουμε
το φρουτοποτό.Καλη σας Επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου