Υλικα
3 κολοκυθάκια κομμένα σε στικ
2 μεγάλα αβγά, χτυπημένα
3 κ.σ. αλεύρι
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
{Αν θελουμε με τον ιδιο τροπο χρησιμοποιουμε και πατατες και μελιτζανες}
Εκτελεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220.
Τοποθετηστε σε
3 διαφορετικά μπολ το χτυπημένο αβγό, το αλεύρι και τη φρυγανιά.
Ανακτέψτε στη
φρυγανιά και τη παρμεζάνα.
Βουτήξτε τα κομμάτια κολοκυθάκι πρώτα στο αλεύρι,
μετά στο αβγό και τέλος στο μείγμα φρυγανιάς-τυριού.
Τοποθετηστε τα κομμάτια σε λαδόκολλα σε ταψι.
Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά!
Καλή όρεξη!και Καλη Επιτυχια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου