Σελίδες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Κέικ πεπονιού....(NTR)




 


Υλικα

3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

2 φλιτζάνια ζάχαρη

4 αυγά

250γρ  μαργαρίνη η βιταμ

½ πεπόνι (περίπου) πολτοποιημένο στο μπλέντερ

200γρ τυρί κρέμα

Εκτέλεση
 
Καθαρίζετε και βάζετε στο μπλέντερ το μισό πεπόνι μέχρι να πολτοποιηθεί.
Θα χρειαστείτε μία κούπα πολτό πεπονιού.
Στη συνέχεια χτυπήστε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να «ασπρίσει» το μίγμα.
 Προσθέστε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το τυρί κρέμα και τον πολτό πεπονιού.
Αφήστε να ανακατευτούν καλά.
Τέλος ρίξτε στον κάδο και το αλεύρι και ανακατέψτε με μια σπάτουλα με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί όλο το αλεύρι από το μίγμα.
Αλείβετε την φόρμα που θα βάλετε το κέικ με μαργαρίνη, αλευρώστε και τινάξτε το περιττό αλεύρι.
 Ψήστε στους 175-180  βαθμούς για περίπου μια ώρα και για να βεβαιωθείτε ότι το κέικ σας είναι έτοιμο βυθίστε ένα μαχαίρι προς το κέντρο της φόρμας: το κέικ είναι έτοιμο όταν το μαχαίρι βγει εντελώς στεγνό!
Ειναι πανευκολο και γευστικοτατο...Δοκιμαστε το
Καλη Επιτυχια....

2 σχόλια:

  1. Το έφτιαξα προχθές! Μου βγήκε πολύ ωραίο, παρά το "φόβο" μου αν θα ψηθεί με το πεπόνι. Μου πήρε γύρω στη 1μιση ώρα να ψηθεί, αλλά βγήκε πάρα πολύ καλό!
    Πολλά φιλιά, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ιδιο μπορει να το φτιαξεις και με οτι φρουτο σου αρεσει ...!!!!για παραλλαγη.....φιλακια πολλα!!!επισης~~~~~ΚΑΛΟ +ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΗΝΑ με απειρα ΧΑΜΟΓΕΛΑ~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή