Υλικα
2 τεμαχια από
μικρό μοσχάρι (1 κιλο περιπου)
1 ντομάτα
κομμένη σε φέτες
Σκόρδο μια
σκελιδα
1 ολόκληρο
κρεμμύδι κομμενο στα τεσσερα
2 φύλλα δάφνη
1 φλιτζάνι του καφέ
ελαιόλαδο
6 πατάτες χοντροκομμένες (περασμένες για λίγο από το τηγάνι)
Αλάτι-
πιπερι
Ρίγανη
Εκτελεση
Βάζουμε αρχικά
το μοσχαρακι μας σε νερό και το αλλάζουμε αρκετές φορές, μέχρι το τελευταίο
νερό να βγει καθαρό.
Στη συνέχεια τα
στεγνώνουμε, τα βάζουμε σε λαδόκολλα, ρίχνουμε από πάνω όλα τα υλικά (εκτός από τα πατατάκια)
και διπλώνουμε τη λαδόκολλα, με το κλείσιμο προς τα πάνω, για να
μη φύγουν τα υγρά.
Τοποθετούμε τη
λαδόκολλα σε αλουμινόχαρτο τη διπλώνουμε με αυτό και τη βάζουμε στο ψυγείο για
4-5 ώρες για να μαριναριστεί το κρέας.
Ψήνουμε το κρέας
στους 200 βαθμούς για 3 ώρες.
40 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο προσθέτουμε
στο φαγητό τις πατάτες
που έχουμε προτηγανίσει.
Αφήνουμε να ψηθούν και να μαλακώσουν.
που έχουμε προτηγανίσει.
Αφήνουμε να ψηθούν και να μαλακώσουν.
Το Σερβιρουμε με
σαλατα αρεσκειας μας.
Καλη Επιτυχια και Καλη Ορεξη!!!!