Υλικα
2 κολοκυθάκια
2 καρότο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αυγά
1 κουταλια σουπας δυόσμο ξερό
1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
πιπέρι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλεύρι όσο πάρει
2 κολοκυθάκια
2 καρότο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αυγά
1 κουταλια σουπας δυόσμο ξερό
1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
πιπέρι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλεύρι όσο πάρει
Εκτελεση
Σε ένα μπολ, ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι και τα ανακατεύουμε.
Αν τα τηγανίσουμε την ίδια μέρα, προσθέτουμε τόσο αλεύρι, ώστε να πάρουμε ένα μείγμα που να στέκεται οταν τους πλαθουμε σαν μπαλακια. Αν τα τηγανίσουμε την επόμενη μέρα, φυλάμε το μείγμα στο ψυγείο και προσθέτουμε πάλι όσο αλεύρι χρειάζεται, πριν τα βάλουμε στη φωτιά.
Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι.
Είναι έτοιμα όταν πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περίτο λάδι τους.
Τα σερβίρουμε ζεστά.
Καλη Επιτυχια και Καλη Ορεξη!!!!
Καλή όρεξη θα έχουμε σίγουρα! Ωραιότατοι φαίνονται! Μου λείπουν τα καρότα, αλλά η συνταγή μπαίνει στα αγαπημένα για να τη φτιάξω με την πρώτη ευκαιρία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλές καλημέρες! Φιλιά.
Εξυπνες και Ευκολες συνταγουλες για γρηγορες ΛΥΣΕΙΣ!!!!!πολλα φιλακια και απο εμενα !!!!!!!Καλο Παρ.Σαβ.Κυριακο!!!~~~~
ΑπάντησηΔιαγραφή