Σελίδες

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΤΟΥΡΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙ(NTR)



ΥΛΙΚΑ

3 στρογγυλά παντεσπάνια, 200γρ. σοκολάτα υγείας,
200γρ. σοκολάτα γάλακτος, 200γρ. λευκή σοκολάτα,
800γρ. κρέμα γάλακτος, μπαιν μαρί,
χρώμα ζαχαροπλαστικής γκρι, πολύχρωμα ζαχαρωτά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε 3 μους σοκολάτας (λευκής , υγείας, γάλακτος) με κρέμα γάλακτος σε Μπεν μαρί.
 Βάζουμε πρώτα τη σοκολάτα και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και για τις 3 γεύσεις μους.
 Για βάση
βάζουμε ένα στρογγυλό παντεσπάνι, το οποίο το καλύπτουμε με τη μους υγείας, συνεχίζουμε από πάνω με ένα δεύτερο στρογγυλό παντεσπάνι  λίγο πιο μικρό  και καλύπτουμε με τη μους γάλακτος.
Συνεχίζουμε βάζοντας άλλο ένα ακόμα πιο μικρό παντεσπάνι.
 Καλύπτουμε όλη την τούρτα γύρω – γύρω μα την λευκή μους και την βάζουμε στο ψυγείο για  2 ώρες να παγώσει καλά.
 Πριν σερβίρουμε στολίζουμε με στρογγυλά σοκολατάκια ή καραμέλες , μια ελληνική σημαία και δύο αστροναύτες.(αν είναι για αγορι~~~αν είναι για κοριτσακο τοποθετουμε δυο μικρα κουκλακια η αγγελακια)
Καλη Επιτυχια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου