ΥΛΙΚΑ
800
γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
80 ml λευκό κρασί
200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. γραβιέρα Άργους
80 γρ. αμύγδαλο σπασμένο
500 γρ. γιαούρτι
½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 αβγά
50 ml ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
80 ml λευκό κρασί
200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. γραβιέρα Άργους
80 γρ. αμύγδαλο σπασμένο
500 γρ. γιαούρτι
½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 αβγά
50 ml ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ
δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά, μέχρι να
πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για
άλλο 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε,
μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.
Αναμειγνύουμε το κοτόπουλο με το
αμύγδαλο.
Χτυπάμε τα αβγά, το γιαούρτι, τη γραβιέρα
και τα αρωματικά μαζί. Αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε το κοτόπουλο με το μείγμα
του γιαουρτιού.
Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε στο
φούρνο στους 190°C για 25 λεπτά.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
Καλη Ορεξη!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου