Παντεσπάνι
ΥΛΙΚΑ
10 αυγά
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 φλιτζάνια τριμμενα αμύγδαλα
2 φλιτζάνια αλεύρι
2
φακελακια μπέκιν πάουντερ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κτυπαμε πρώτα τα αυγα με τη ζάχαρη και μετά προσθέτουμε
και τα υπόλοιπα.
Τοποθετουμε λαδόκολλα στο ταψί και ρίχνουμε το
μίγμα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να χωρίσει περιφερειακά απ' το ταψί.
Όταν
ψηθεί το κόβουμε στην μέση, σε 2 φύλλα (θα γίνουν μ' αυτό το παντεσπάνι, 2
κορμοί).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου