ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
200 γρ. βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουταλάκι σόδα
1 βανίλια
1,5 φλ. βρώμη
1 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης
1 κουτ. σουπ. γάλα
125 γρ. μαύρη σοκολάτα χοντροκομμένη
2 κουτ. σούπας αμύγδαλα τριμμένα
2 κουτ. σούπας καρύδια τριμμένα
3 κουτ. σούπας cranberries
2-3 κουτ.
σούπας αμύγδαλα ολόκληρα ή κομμένα στη μέση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά στον κάδο του μίξερ
Προσθέτουμε το βιτάμ κομμένο σε κομμάτια και ανακατεύουμε
Προσθέτουμε τη σόδα και τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα
Αφού ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά, προσθέτουμε το αλεύρι και το
γάλα και δουλεύουμε με το μίξερ μέχρι να γίνει ζύμη
Τώρα ρίχνουμε τη σοκολάτα, τους τριμμένους ξηρούς καρπούς και τα
cranberries και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για να πάνε όλα τα υλικά παντού
Με δύο κουτάλια παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη και τα τοποθετούμε
πάνω σε λαδόκολλα. (Το σχήμα βγαίνει λίγο αφηρημένο)
Ψήνουμε στον αέρα για 15 λεπτά στους 200οC
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει και εν συνεχεία
κάνουμε επίθεση στα μπισκοτάκια
Καλη Επιτυχια + Καλή μας
όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου