Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Παγωμένο Γιαούρτι με Σοκολάτα(NTR)

   



    Υλικα

1 κιλό ‏Στραγγιστό γιαούρτι
1 κουτί ‏Ζαχαρούχο γάλα
100 γραμμάρια ‏Μαύρη σοκολάτα

     Εκτέλεση

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και την αφήνετε να κρυώσει και να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι.
Προσθέτετε στο μείγμα και τη σοκολάτα που έχει έλθει σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθεί στο μείγμα.
Το βάζετε στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον 4 ώρες ανακατεύοντας ανά ώρα τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους.
       Σερβίρετε με σαντιγί ή φρούτα εποχής ή σταγόνες σοκολάτας.
      Καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου