Σελίδες

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ...(NTR)










Υλικα


½ κιλό καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)
4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
4 κουτ. σούπας ζάχαρη
(προαιρετικά μπορείτε να βάλετε στο μείγμα και 1 κουτ. σούπας δυόσμο)

Εκτελεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά.

Περνάμε το υγρό από πολύ λεπτή σήτα και στη συνέχεια το β'αζουμε στο ειδικό δοχείο για παγωτό.

Μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες περίπου.

Για να σερβίρουμε, βρέχουμε με ζεστό νερό τη βάση της φόρμας για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκολλήσει το παγωτό...

Καλη Επιτυχια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου