Υλικα
1 1/2 δόση παντεσπάνι σοκολάτας σε 3 τεμαχια
1 λίτρο κρέμα γάλακτος(χρησιμοπιω Arla)
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 κ.σ.κακαο
3 βανίλιες
300 γρ. νουτέλα
Σιρόπι για τα παντεσπάνια
2 κουπες νερο
1 1/2 κουπα ζαχαρη
2 βανιλιες
Εκτελεση
Ψήνουμε τα παντεσπάνια ανάλογα με τις οδηγίες και τα αφήνουμε να κρυώσουν.{δειτε τη Συνταγη στις ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ~ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ(NTR)}
Ψτιάχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε κι αυτό να κρυώσει.
Παίρνουμε μια βάση για τούρτα ή μια πιατέλα, ανάλογα που θέλουμε να τη σερβίρουμε, βάζουμε τον πρώτο πατό από το παντεσπάνι και τον σιροπιάζουμε.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγι.
Αφού τραβήξει το σιρόπι το παντεσπάνι βάζουμε μια μικρή στρώση σαντιγις και την απλώνουμε να πάει παντού.
Στη συνέχεια βάζουμε μια μεγάλη δόση νουτέλας κι από πάνω μια καλή δόση σαντιγι.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τους 3 πατούς και στο τέλος καλύπτουμε την τούρτα μας με την υπόλοιπη σαντιγι.
Σερβιρουμε και Καλη μας απολαυση!!!!
1 1/2 δόση παντεσπάνι σοκολάτας σε 3 τεμαχια
1 λίτρο κρέμα γάλακτος(χρησιμοπιω Arla)
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 κ.σ.κακαο
3 βανίλιες
300 γρ. νουτέλα
Σιρόπι για τα παντεσπάνια
2 κουπες νερο
1 1/2 κουπα ζαχαρη
2 βανιλιες
Εκτελεση
Ψήνουμε τα παντεσπάνια ανάλογα με τις οδηγίες και τα αφήνουμε να κρυώσουν.{δειτε τη Συνταγη στις ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ~ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ(NTR)}
Ψτιάχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε κι αυτό να κρυώσει.
Παίρνουμε μια βάση για τούρτα ή μια πιατέλα, ανάλογα που θέλουμε να τη σερβίρουμε, βάζουμε τον πρώτο πατό από το παντεσπάνι και τον σιροπιάζουμε.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη και τις βανίλιες να γίνουν σαντιγι.
Αφού τραβήξει το σιρόπι το παντεσπάνι βάζουμε μια μικρή στρώση σαντιγις και την απλώνουμε να πάει παντού.
Στη συνέχεια βάζουμε μια μεγάλη δόση νουτέλας κι από πάνω μια καλή δόση σαντιγι.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τους 3 πατούς και στο τέλος καλύπτουμε την τούρτα μας με την υπόλοιπη σαντιγι.
Σερβιρουμε και Καλη μας απολαυση!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου