ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα πτι-μπερ
200 γραμμάρια βούτυρο
1 1/2 ποτήρι νερό
1/2 ποτήρι ζάχαρη
6 μήλα σε φετουλες
1 κουτάλι κανέλα
1 κουτάλι γαρύφαλλο
1 μορφατ
1 ζαχαρούχο γάλα λίγα καρύδια
200 γραμμάρια βούτυρο
1 1/2 ποτήρι νερό
1/2 ποτήρι ζάχαρη
6 μήλα σε φετουλες
1 κουτάλι κανέλα
1 κουτάλι γαρύφαλλο
1 μορφατ
1 ζαχαρούχο γάλα λίγα καρύδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάμε τα μπισκότα, βράζουμε τα μήλα με το νερό, τη ζάχαρη, το γαρύφαλλο και την κανέλα ώσπου να μαλακώνουν. Σπάμε τα μπισκότα και τα ραντιζουμε με το βούτυρο.
Μόλις μαλακώσουν τα μήλα, ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και αφήνουμε να κρυώσουν. Χτυπάμε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο και τοποθετούμε από πάνω από τα μήλα.
Πασπαλίζουμε με καρύδια
τριμμένα και σερβίρουμε.Σπάμε τα μπισκότα, βράζουμε τα μήλα με το νερό, τη ζάχαρη, το γαρύφαλλο και την κανέλα ώσπου να μαλακώνουν. Σπάμε τα μπισκότα και τα ραντιζουμε με το βούτυρο.
Μόλις μαλακώσουν τα μήλα, ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και αφήνουμε να κρυώσουν. Χτυπάμε τη σαντιγί με το ζαχαρούχο και τοποθετούμε από πάνω από τα μήλα.
Καλή επιτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου