ΥΛΙΚΑ
1 Λαγός
1 κιλό Κρεμμύδια
1 ποτήρι Κρασί
1 ποτήρι Λάδι
2 φύλλα Δάφνης
Ξίδι
2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
Αλάτι
Μαυρο πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το λαγό με ξίδι. (αυτο ειναι το πρωτο πραγμα για ενα τελειο...Στιφαδο!!!!!που εκανε η Γιαγια μου )
Τον κόβουμε σε μερίδες και τον μαρινάρουμε με ξίδι, λάδι και δάφνη, περίπου 24 ώρες.
Τον σοταρουμε με λάδι, αλατοπιπερώνουμε και τον βράζουμε με τα αναφερόμενα υλικά, περίπου 1 ώρα, σε χαμηλή φωτιά ...
Ειναι ενα τελειο φαγητο πανευκολο αλλα θελει τεχνικη και υπομονη...
Καλη σας Ορεξη!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου