Σελίδες

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ~4~(NTR)










Υλικα
4-5 μήλα
10 καραμέλες βουτύρου
4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα
1 φύλλο σφολιάτας
Αχνη και κανέλα για διακόσμηση


Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ψιλοκόβω τα μήλα, κόβω τις καραμέλες στα τέσσερα και προσθέτω την μαύρη ζάχαρη και την κανέλα. Ανακατεύω το μείγμα μου. Στρώνω την σφολιάτα (πάνω σε λαδόκολλα ή επιφάνεια σιλικόνης) και ρίχνω πάνω της μείγμα. Τυλίγω σαν ρολό, πασπαλίζω την επιφάνεια με λίγη μαύρη ζάχαρη και κανέλα, ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο (αέρα) στους 190 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
 Αφήνω λίγο να κρυώσει και κόβω.Την σερβίρω μοναχή της ή της βάζω παρέα μια μπάλα παγωτό (εγώ θα πρότεινα , καϊμάκι ή βανίλια ).
Προσοχή στην σφολιάτα, μην την αφήσετε έξω από το ψυγείο πολύ ώρα, θα την βγάλετε την στιγμή που θα την χρησιμοποιήσετε, γιατί αν την έχετε πολύ ώρα έξω θα σας κολλάει και θα κόβεται.
Καλη Επιτυχια!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου