Σελίδες

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Φασολάκια με κιμά της Γιαγιας (NTR)






ΥΛΙΚΑ

½ κιλό μοσχαρίσιο Κιμά 
1 κιλό φασολάκια πράσινα λεπτά
200 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
200 γρ. πελτές ντομάτας
1 κρεμμύδι τριμμενο (ξηρο)
½ κουταλάκι πάπρικα 
1/4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι 
Ελαιόλαδο 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι βάζεις λάδι και σωτάρεις το κρεμμύδι. 
Βάζεις πάπρικα, πιπέρι και βάζεις τον κιμά. 
Ρίχνεις τα ψιλοκομμένα ντοματάκια και τον πελτέ, χαμηλώνεις τη φωτιά και ρίχνεις την ζάχαρη, το ξύδι, το αλάτι και το αφήνεις να σιγοβράσει για περίπου 20-30 λεπτά. Αν στεγνώσει προσθέτεις λίγο νερό. 
Προσθέτεις τα φασολάκια και τα αφήνεις να βράσουν για 10 λεπτά. 
Αν τα προτιμάς πιο μαλακά τα βράζεις ξεχωριστά και τα προσθέτεις μετά στον κιμά..αν θελετε τα σερβιρετε και με τυροσαλατα..πιπερακι ...η γιαουρτι....
Καλη Επιτυχια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου