Υλικα
2 Μελιτζάνες
1 κουτι Τυρί κρέμα
Βασιλικός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος
Σκόρδο (3 σκελίδες ψιλοκομμένες) (εγω δεν βαζω..)
Αλάτι - πιπέρι
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
Εκτελεση
Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε κάθετα σε λεπτές φέτες και τις αφήνουμε σε αλατισμένο νερό για 1/2 ώρα.
Μετά τις στραγγίζουμε και τις τηγανίζουμε στο καλαμποκέλαιο που βάλαμε να κάψει σε ένα τηγάνι.
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα,προσθέτουμε {το ψιλοκομμένο σκόρδο},τον βασιλικό,αλάτι,πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
Αφού τηγανίσουμε τις μελιτζάνες, τις αφήσουμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει το περιττό λάδι και γεμίζουμε την κάθε φέτα με το μείγμα τυριού.
Τις τυλίγουμε σε ρολό,(η τις αφηνουμε και οπως ειναι αλλα πασπαλιζουμε με μια κοκκινη σαλτσα) τις βάζουμε σε ένα πιάτο ή πιατέλα , στολίζουμε με φύλλα βασιλικού και τις απολαμβάνουμε.
Καλη Ορεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου