|
|
Υλικα
2
κιλά διάφορα χόρτα
600
γρ. τυρί φέτα
600
γρ. λάδι
1
φλιτζάνι του καφέ τραχανά με λαχανικά
1
κιλό αλεύρι
λίγο
αλάτι
2 κ.σ.Ξυδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα χόρτα, τα πλένουμε καλά
και τα τρίβουμε με αλάτι μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λάδι,
τον τραχανά και τ’ ανακατεύουμε.(Αν θελετε δεν βαζετε τραχανα βαζουμε~μονο~ τριμμενη φετα τυρι)
Εκτελεση για το φυλλο
Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, ανοίγουμε μια
τρύπα στη μέση και ρίχνουμε το νερό και το αλάτι.Εγω ριχνω και 2 κουταλιες ΞΥΔΙ.
Ανακατεύουμε καλά κι αν
χρειαστεί ρίχνουμε κι άλλο νερό μέχρι που η ζύμη δεν θα κολλάει στα χέρια.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε οχτώ μικρές μπάλες.
Λαδώνουμε το ταψί, ανοίγουμε ένα-ένα τέσσερα φύλλα
και τα λαδώνουμε. Ρίχνουμε τα χόρτα στη μέση και απλώνουμε και τα άλλα τέσσερα
φύλλα τα οποία τα λαδώνουμε κι αυτά.
Καλη Επιτυχια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου