Υλικά
| |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ1. Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, το νερό, το βιτάμ, τη ζάχαρη, την κουβερτούρα και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. 2. Οταν διαλυθεί η κουβερτούρα ρίχνουμε το κόρν φλάουερ και το κακάο σιγά-σιγά ανακατεύοντας συνεχώς. 3. Στην συνέχεια σπάυμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί ή τάπερ μεγάλο και τα αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα περίπου. 4. Χτυπάμε την σαντιγί με 200 ml. γάλα και την στρώνουμε πάνω από το γλυκό μας. |
Σελίδες
▼
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου