Υλικά
| |
κατασκευαστης1. Ανακατεύουμε τα κομμάτια του φρουί γλασέ με λίγο αλεύρι. 2. Σε μία λεκάνη χτυπούμε το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά-σιγά, την ζάχαρη, την βανίλια, ένα-ένα τους κρόκους, το αλεύρι, το αλάτι, τα φρουί γλασέ, τα καρύδια. 3. Χτυπούμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στην ζύμη μας. 4. Βάζουμε το μίγμα σε ένα αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C για 70 λεπτά περίπου. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου