Υλικά
| |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ1. Λιώνουμε το βιτάμ. 2. Ζαρώνουμε τα φύλλα ένα-ένα (σαν πιέτες) και τα τοποθετούμε παράλληλα στο πυρέξ. 3. Οταν τελειώσουν όλα τα φύλλα, βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο στους 180 βαθμούς ώσπου να ροδίσουν τα φύλλα. 4. Στο μεταξύ χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα, τα 5 αυγά, τις 2 βανίλιες, ώσπου να γίνουν ένας χυλός ομοιόμορφος. 5. Αφού ψηθούν τα φύλλα, βγάζουμε το πυρέξ και περιχύνουμε τα φύλλα με το χυλό που φτιάξαμε. 6. Ξαναβάζουμε το πυρέξ στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς ώσπου να κόβετε σαν γαλατομπούρεκο. 7. Αφού το βγάλουμε το αφήνουμε 5 λεπτά και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη άχνη και λίγο κανέλα από πάνω από την ζάχαρη |
Σελίδες
▼
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου