ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ1. Καθαρίζουμε τα μήλα, τα τρίβουμε στον τρίφτη, τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά και ρίχνουμε την ζάχαρη και λίγη κανέλα. 2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί (η ζύμη γίνεται σφιχτή). 3. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και με τα χέρια μας τρίβουμε την ζύμη, την στρώνουμε (μέχρι την μέση του ταψιού περίπου), απλώνουμε τα μήλα και τρίβουμε από πάνω την υπόλοιπη ζύμη. 4. Ψήνουμε την μηλόπιτα στους170-180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου